Telstar wint eerste oefenpot

Telstar heeft dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen De Zouaven met 1-0 gewonnen.
De enige treffer in Grootebroek kwam van nieuwkomer Rafael Uiterloo. Op sportpark De Kloet kopte hij na een blunder van de keeper de 1-0 tegen de touwen.
In de tweede helft werd er flink doorgewisseld, maar viel er weinig te beleven. “Wij zijn nog zoekende. Af en toe lag het tempo te laag en stond het middenveld niet echt goed. Ik had ook niet verwacht dat wij goed zouden spelen. Wij zijn pas kort in training”, sprak trainer Michel Vonk na afloop. Bij Telstar stond testspeler Stefano Lilypaly de tweede helft op het veld. “Ik ken Stefano al een tijdje. Hij speelde in Indonesië en wij gaan nu kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen”, zei Vonk. (Bericht: RTV NH)