Telstar komt met beloftenteam

Telstar komt met beloftenteam
RTV Seaport/Ron Pichel

Telstar krijgt een tweede team: Jong Telstar. Dat team zaln uitkomen in de beloftencompetitie. “De jonge spelers die in het eerste niet tot spelen komen hebben moeite om nu wedstrijdritme op te doen. Daarom hebben wij bedacht om een belfotenteam te starten. Zo komen die spelers meer aan spelen toe”, zegt trainer Michel Vonk tegen mediapartner RTV NH.

Ook geeft de trainer aan dat Telstar niet alleen gaat scouten bij BVO’s, maar ook bij de amateurclubs. Telstar heeft het beloftenteam ingeschreven voor de standaard-competitie en niet voor de landelijk competitie. Dit betekent onder meer dat het team op maandagavond zal spelen.

Een aantal jaren terug stopte de club om financiële redenen met het tweede team. Telstar zal de huidige selectie gaan uitbreiden naar een selectie van 28 spelers.