Monstertruckchauffeur bij ernstige ruzie

Monstertruckchauffeur bij ernstige ruzie
Je bent Santpoorter als

Een grote groep glazenwassers zijn maandag bijna met elkaar op de vuist gegaan in Santpoort-Noord. Twee mannen zijn aangehouden voor wapenbezit: zij hadden in hun bestelbus een honkbalknuppel en een klapmes liggen.

Vier Zaandammers werden ook aangehouden omdat er hun bus een steel van een kloofbijl en meerdere aardappelschilmesjes werden aangetroffen. De politie ging naar de Molenstraat omdat er een groep Nederlandse glazenwassers een groep buitenlandse glazenwassers ‘aan het intimideren was’.

Bij de ruzie was ook monstertruckchauffeur Mario D. aanwezig, meldt zijn familie aan mediapartner RTV NH. Hij heeft een eigen glazenwassersbedrijf en veroorzaakte vorig jaar een dodelijk ongeluk in Haaksbergen. Er vielen toen drie doden en 28 gewonden.