In beeld: heropening Witte Theater

In beeld: heropening Witte Theater
RTV Seaport / Ron Pichel

Na bijna een jaar wachten was het dan eindelijk zo ver: het Witte Theater in IJmuiden is weer open. Na een grondige verbouwing lijkt het theater weer klaar voor de toekomst. Maandag werd het theater, dat eigenlijk al sinds 1 januari weer open is, officieel geopend door Brigitte Kaandorp en cultuurwethouder Robert te Beest.

Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater Witte Theater
<
>
Met een act vol slingers, papiersnippers en vuurwerk opent Brigitte Kaandorp samen met zakenman Marcel Klein Ovink en wethouder Robert te Beest het Witte Theater. Als afsluiting zong Kaandorp nog twee nummers over IJmuiden. Foto: RTV Seaport / Ron Pichel
%d bloggers liken dit: