Voedsel doneren? Gratis naar Telstar!

Voedsel doneren? Gratis naar Telstar!
RTV NH/Geja Sikma

De profvoetballers van Telstar hebben zich vandaag van hun beste kant laten zien. In het kader van de RTV NH-actie ‘Samen voor de Voedselbank’ schonken zij etenswaren aan de inzamelingsactie. Wie deze week hun voorbeeld volgt krijgt als dank een toegangskaart voor Telstar – FC Den Bosch cadeau.

Lees meer: Samen voor de Voedselbank

Het doel van de actie ‘Samen voor de Voedselbank’ is om veel voedsel op te halen en extra aandacht te vestigen op het belang van de voedselbank. De thuiswedstrijd van Telstar komende vrijdag staat daarom volledig in het teken van deze actie.

De hele week kunnen mensen voedsel naar het Tata Steel Stadion brengen. In ruil daarvoor geeft Telstar toegangskaartjes weg voor de wedstrijd tegen Den Bosch. Voorwaarde is wel dat de minimale waarde van het voedsel tien euro bedraagt en dat de producten lang houdbaar zijn.

Video: Nieuwspartner RTV NH bezoekt Telstar