Ardy Blok vertelt over kabouters, elfjes en aardmannetjes

In het lokale radioprogramma SpiritualiTijd vertelt Ardy Blok over haar ervaringen met kabouters, elfjes en aardmannetjes. De bijzondere uitzending wordt op maandag 8 december om 21:00 uur uitgezonden bij RTV Seaport.

“Ik voel me verbonden met alles wat leeft en alles wat Energie heeft”, aldus Blok. “De natuur zorgt dat ik me diep verbonden voel me de Aarde. Ik kan op veel bewustzijnsniveaus waarnemen en dat vergroot mijn inzicht in mijn functioneren en van de wereld om mij heen.”

Blok is in de gemeente en daarbuiten bekend om haar diverse spirituele activiteiten. Omdat het onderwerp voor veel mensen onbekend, maar wel belangrijk is, vertelt ze er graag over.

“Elementwezens, zoals aardlingen, kabouters, elfen en boomgeesten, wijzen je op je verantwoordelijkheid naar de natuur. Hoewel voor de meeste mensen onzichtbaar, is hun aandeel in de groei en bloei van alles om ons heen essentieel. Hoe meer je contact maakt met de natuur, hoe meer je Energie krijgt vanuit de natuur en haar elementwezens.”

SpiritualiTijd is elke maandagavond tussen 21:00 uur en 22:00 uur te beluisteren bij RTV Seaport, de lokale omroep voor Velsen. Volg RTV Seaport via radio (107.8FM en kabel 89.0), televisie (Ziggo 4o of kabel) en internet: www.rtvseaport.nl.