In beeld: Allerzielen Velsen Verlicht

In beeld: Allerzielen Velsen Verlicht
RTV Seaport / Ron Pichel

Velsen herdacht woensdagavond de doden. Tijdens Allerzielen Velsen Verlicht op begraafplaats Duinhof in IJmuiden kreeg iedereen de ruimte om een dierbare overledene op persoonlijke wijze te gedenken. De begraafplaats werd woensdag sfeervol verlicht en ingericht met vele kunstuitingen.

Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht Allerzielen Velsen Verlicht
<
>
Tijdens Allerzielen Velsen Verlicht op begraafplaats Duinhof in IJmuiden kreeg iedereen de ruimte om een dierbare overledene op persoonlijke wijze te gedenken. Foto: RTV Seaport / Ron Pichel
%d bloggers liken dit: