Jupiler League: Telstar wacht bittere pil

Jupiler League: Telstar wacht bittere pil
RTV Seaport

Na het onnodige verlies bij RKC Waalwijk van vorige week, wacht Telstar vrijdagavond in FC Eindhoven een lastige tegenstander. De Brabanders verloren afgelopen weekend weliswaar van FC Oss, maar waren daarvoor zes wedstrijden op rij ongeslagen. Trainer Michel Vonk verwacht dan ook een lastige wedstrijd.

“Eindhoven is een ploeg die goed meedraait bovenin. Het is een hele gevaarlijke ploeg die heel veel vertrouwen heeft”, blikt Vonk vooruit bij nieuwspartner RTV NH.

Vonk kan vrijdagavond behalve de langdurig geblesseerden Anthony Correia, Wouter de Vogel en Tim Keurntjes ook geen beroep doen op Steve Olfers. De verdediger kampte met wat hamstringproblemen en wordt uit voorzorg aan de kant gehouden.