In beeld: generale Meisje van Velsen

In beeld: generale Meisje van Velsen
RTV Seaport/Ron Pichel

Voor leerlingen van het Gymnasium Felisenum, het Ichthus College en de Duin en Kruidbergmavo ging dinsdagavond de jubileummusical Het Meisje van Velsen van de Stadsschouwburg Velsen van start. De voorstelling is door scriptschrijver en regisseur Daniël Cohen speciaal voor Velsen geschreven en wordt uitgevoerd door lokale talenten samen met professionals.

Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen Het Meisje van Velsen
<
>
Leerlingen mochten dinsdagavond in de stadsschouwburg kijken naar een exclusief voorproefje van Het Meisje van Velsen. Foto: RTV Seaport/Ron Pichel
%d bloggers liken dit: