Potje bowlen loopt uit de hand

Potje bowlen loopt uit de hand
RTVNH / Roderick de Veen

De politie heeft zondagavond twee mannen aangehouden nadat een potje bowlen compleet uit de hand was gelopen. Volgens getuigen ontstond er bij de Bison Bowling aan de Orionweg in Haarlem een vechtpartij tussen medewerkers en meerdere gasten.

Toen agenten bij de bowlingbaan aankwamen, zagen ze dat de ruit van de voordeur was ingetrapt. Een 24-jarige Haarlemmer was bij de vechtpartij mishandeld.

IJmuiden
Meerdere getuigen hebben na de vechtpartij twee mannen zien wegrijden. De auto werd vervolgens rond 22.30 uur aangetroffen in de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

In de buurt van de auto zijn twee IJmuidenaren van 44 en 45 jaar aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij het incident. Eén van de verdachten bleek ook cocaïne in zijn bezit te hebben. De mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.