Telstar zonder Seuntjens tegen Twente

Telstar zonder Seuntjens tegen Twente
RTV Seaport

Telstar moet het vanavond in het duel met Jong FC Twente zonder de geschorste Ralf Seuntjens doen. De clubtopscorer kreeg in de uitwedstrijd tegen De Graafschap een rode kaart en is voor drie wedstrijden geschorst. Zijn vervanger is Roy Talsma.

“Ik had gehoopt meer te spelen dit seizoen, maar Seuntjens doet het erg goed en dan heb je niet zoveel te vertellen. Ik hoop nu mijn kans te pakken”, aldus Talsma in gesprek met nieuwspartner RTVNH.

Volle ziekenboeg
Ook Toine van Huizen ontbreekt vrijdagavond. De verdediger liep in hetzelfde duel een hersenschudding op. De open plek in de verdediging wordt ingenomen door Oliver Rifai.

De ziekenboeg van de Witte Leeuwen loopt langzaam vol. Wouter de Vogel voegde zich deze week ook bij het rijtje geblesseerden. De middenvelder is wederom geopereerd aan zijn knie en zal de komende tijd niet kunnen spelen.  Ook Jonathan Kindermans (gebroken onderarm), Anthony Correia (knie) en Tim Keurntjes (knie) zijn niet van de partij.