Nipt verlies Telstar in Doetinchem

Nipt verlies Telstar in Doetinchem
RTV Seaport

Telstar is er niet in geslaagd de succesvolle reeks door te zetten. In Doetinchem was De Graafschap met 3-2 te sterk.

De club uit IJmuiden kwam tot twee keer toe op voorsprong. Allereerst via Almubaraki, in de beginfase van de wedstrijd. Later kwam De Graafschap gelijk door een doelpunt van Tarfi.

Almubaraki
Lang bleef het niet 1-1, want Almubaraki bracht Telstar al snel weer op voorsprong. Na rust werd De Graafschap sterker en kwam het dankzij Cavlan weer op 2-2. Vanuit een voorzet van Koolhof zorgde Vida voor de 3-2 eindstand.

Door het verlies zakt Telstar naar de achtste plek van de Jupiler League, één punt boven De Graafschap. FC Den Bosch en Jong FC Twente moeten dit weekend nog spelen en halen Telstar dus mogelijk nog in.