Eerste Le Grande MoJo’s puzzeltocht

Eerste Le Grande MoJo’s puzzeltocht

MoJo’s is op zoek naar kilometervreters die zin hebben in een uitdagende puzzeltocht door de regio. Zij kunnen zich inschrijven voor de eerste editie van Le Grande MoJo’s Challenge op zaterdag 20 september. Begin- en eindpunt is het Kennemerplein, vlakbij de bekende horecazaak aan de Kennemerlaan. Alle soorten auto’s zijn welkom!

In Beverwijk is de Notelle Challenge al jaren een begrip. Aangestoken door het succes aan de andere kant van het kanaal, besloten MoJo’s-eigenaar Jordy de Kort en ondernemer Marcel Vellema de puzzeltocht ook in IJmuiden te organiseren. Dat gebeurt in goed overleg met Steff van der Zon van Notelle Bar.

De initiatiefnemers van Le Grande MoJo’s Challenge benadrukken dat het niet gaat om snelheid, maar om het juist beantwoorden van de vragen die tijdens de puzzeltocht worden gesteld. De winnaars gaan naar huis met een mooie prijs en dat geldt ook voor de pechvogel van de dag en de best geklede inzittenden.

Le Grande MoJo’s Challenge start op zaterdag 20 september om 12.00 uur. De eerste auto’s vertrekken om 13.00 uur en worden rond 16.00 uur terugverwacht in IJmuiden. Nadat de deelnemers hun auto hebben geparkeerd op het Kennemerplein barst in MoJo’s een feest los met muziek van de Rebellies en DJ Friso.

Deelname kost 35 euro per persoon (inclusief buffet). Inschrijven kan via www.mojo’s.nl /challenge of door een formulier op te halen bij MoJo’s. Alle deelnemers zijn verplicht een vrijwaringsformulier te ondertekenen.