Bonte Middag op Buitenplaats Beeckestijn

Bonte Middag op Buitenplaats Beeckestijn
© RTV Seaport / PR

Op zondag 31 augustus staat Buitenplaats Beeckestijn in het teken van kinderen.
Rondom de tentoonstelling ‘Zomeren op de buitenplaats’ organiseert Beeckestijn een middag voor kinderen vanaf 6 jaar, getiteld: ‘De Bonte Middag’. ‘Zomeren op de buitenplaats’ is een tentoonstelling met hedendaagse follies (wonderlijke bouwwerken) in de stijltuinen van Beeckestijn. Onder begeleiding van muziek wandelen de kinderen (en hun (groot)ouders) langs een aantal kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars die zij speciaal voor de tuinen van Beeckestijn hebben gemaakt. Tijdens de rondleiding worden de kinderen verrast met een mooi verhaal, een grappig gedicht of een ijsje. Een verassende middag met een bont gezelschap, voor de hele familie. (PR foto)

Datum: Zondag 31 augustus, van 15.00 tot 16.00 uur.

Toegang is gratis

Adres: Buitenplaats Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid
0255-522877
www.buitenplaatsbeeckestijn.nl