Uitverkochte vierde editie 538 Turn Up The Beach groot succes

Uitverkochte vierde editie 538 Turn Up The Beach groot succes

Meer dan 17 duizend mensen bezochten gisteren het strand van IJmuiden aan Zee voor de vierde editie van 538 Turn Up The Beach. Radio 538 kan terugkijken op een geslaagd uitverkocht evenement waarbij er tot laat in de avond gedanst werd op de muziek van onder andere Fedde Le Grand, Gregor Salto en Sunnery James & Ryan Marciano. Sidney Samson had als verrassing de populaire act Far East Movement meegenomen, bekend van hun hit ‘Like A G6’. Firebeatz was de laatste act op de Mainstage en zorgde voor een spectaculaire afsluiting om 23:00 uur waarna het publiek richting huis ging.

Naast de Mainstage was er de Eclectic stage waar o.a. The Flexican & MC Sef, Feestdjruud en GLDJS er een groot feest van maakte. Daarnaast was er dit jaar voor het eerst een Dance Department Stage waar onder andere Chocolate Puma, Moti, Rene Amesz en host Dennis Ruyer garant stonden voor fantastische muziek.

Naast al het muzikale genot kon het publiek ook genieten van een exclusieve beachclub, een zweefmolen, het reuzenrad en Turbo Polyp.
Volgend jaar vindt de vijfde editie plaats waar Radio 538 wederom zal uitpakken met een fantastisch strandfestival. Op 11 juli zal IJmuiden aan Zee weer in het teken staan van 538 Turn Up The Beach.

Beelden van het strandfestival waren live te volgen via een livestream op 538.nl en TV 538. Ook werd de hele dag live radio uitgezonden vanaf het strand van IJmuiden aan Zee. Beelden van deze dag zijn binnenkort terug te zien en terug te luisteren via de kanalen van Radio 538.