Feestelijke opening achtste editie Strandbieb

Feestelijke opening achtste editie Strandbieb
De Strandbieb op de IJmuiderstrand.

Op zaterdag 5 juli opent de Strandbieb haar deuren voor de achtste keer! De feestelijke opening wordt voltrokken door wethouder Robert te Beest, waarna bezoekers kunnen genieten van een dag vol zonnige activiteiten.

Na de officiële opening zal de beroemde verhalenverteller Wijnand Stomp alias Mister Anansi het publiek trakteren op een zomerse vertelling. Mister Anansi is één van de bekendste theatrale vertellers die Nederland rijk is en werd in 2013 uitgeroepen tot Verteller Van Het Jaar. Daarnaast was hij winnaar van The Pearl of the Dutch Caribbean Award Arts & Literature 2013 en schreef hij in 2010 zijn verhalenboek Mister Anansi Leert de wereld lachen.

De middag wordt feestelijk ingeluid met een dansworkshop o.l.v. Yvonne Schellekens waaraan iedereen, jong en oud, kan meedoen. De dag besluit met een hapje en een drankje voor de volwassenen, terwijl de kleintjes zich laten versieren met een glitter tattoo.

De Strandbieb staat van zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus op het IJmuiderstrand tegenover Paviljoen Noordzee. De Strandbieb is geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Kom langs op het strand, in de Centrale Bibliotheek of Bibliotheek Velserbroek of ga naar www.bibliotheekvelsen.nl voor meer informatie en de complete agenda van de Strandbieb.