Predikaat Hofleverancier voor Duineveld Transport B.V.

Predikaat Hofleverancier voor Duineveld Transport B.V.
Foto: RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Op zaterdag 14 juni 2014 ontvingen de heren Gerard en Marcel Duineveld van Duineveld Transport B.V uit Velserbroek uit handen van burgemeester Franc Weerwind het Predikaat Hofleverancier.
Het Predikaat Hofleverancier wordt toegekend voor een periode van 25 jaar en staat onder meer voor bewezen kwaliteit, solidariteit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Zijne Majesteit de Koning tegenover de begunstigde
.

Duineveld Transport B.V. is een solide bedrijf familiebedrijf met een lange historie en een betrouwbaar imago. Op 8 juni 2014 vierde het bedrijf haar 125-jarig bestaan.
Meerdere generaties zijn actief geweest binnen het bedrijf. Op dit moment is de directie in handen van de vierde generatie.
Naast transport levert Duineveld ook andere logistieke diensten. In Velserbroek hebben zij een volledig toegeruste warehouse van 4000 m2 met ruimte voor 4000 palletplaatsen. Voor handelshuizen verzorgen zij het gehele logistieke traject van invoer tot aflevering. De goede service en de aandacht voor de klanten maakt het transportbedrijf tot een betrouwbare partner.

Deze slideshow vereist JavaScript.