Morgen speciale The Cats-dag op RTV Seaport Radio

Morgen speciale The Cats-dag op RTV Seaport Radio
Klaas Leyen. Foto: RTV Seaport

Een stukje Volendam komt morgen naar IJmuiden en RTV Seaport.

Klaas Leyen. Foto: RTV Seaport
Klaas Leyen. Foto: RTV Seaport

Het programma Dutch Design staat morgen geheel in het teken van The Cats. Deze formatie uit Volendam maakte furore van 1965 t/m 1985 en maakte daarna nog een paar keer een comeback.

De voormalig producer van The Cats en tevens mede-vormgever van de Palingsound, IJmuidenaar Klaas Leyen, is speciale gast in de studio. Verder praat presentator Erik Beekman met Michel Veerman over de speciale feestelijke Cats-dagen op 19, 20 en 21 april in Volendam ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan en het op de markt brengen van een gelimiteerde CD- oeuvrebox en het boek ‘Cats lost on Karrabee’.

Zanger Harmen Veerman zal ingaan op het huidige succes van The Tribute To The Cats Band en de bijdrage van deze groep aan de feestelijkheden rondom dit jubileum. Het programma wordt vrijdag uitgezonden tussen 19 en 21 uur. RTV Seaport is te beluisteren via 107.8 FM, Ziggo Kabel 89.0, Ziggo digitaal 780 en via deze website.