Geslaagd huwelijksaanzoek tijdens raadsvergadering

Geslaagd huwelijksaanzoek tijdens raadsvergadering
Het aanzoek gebeurde live tijdens de ingelaste raadsplein-uitzending van RTV Seaport.
Het aanzoek gebeurde live tijdens de ingelaste raadsplein-uitzending van RTV Seaport.
Het aanzoek gebeurde live tijdens de ingelaste raadsplein-uitzending van RTV Seaport.

Bjorn van Houten, stadsdichter van Velsen, heeft woensdagavond tijdens de raadsvergadering een huwelijksaanzoek gedaan aan zijn vriendin.

De stadsdichter en rapper was gevraagd om een afscheidsgedicht te maken voor de gemeenteraad, die woensdagavond voor het laatst bijeen kwam. Vlak na zijn optreden pakte hij zijn moment en sprak voor het oog van de camera’s van RTV Seaport zijn vriendin toe, die hij ten huwelijk vroeg.

Gelukkig voor de stadsdichter was haar antwoord volmondig ‘ja’. Burgemeester Weerwind leek aangenaam verrast door de gebeurtenis, maar ging snel verder met de vergadering. Wel vroeg hij of er nog andere rappers aanwezig waren die nog iets te melden hadden.