Boterverpakker Kaptein ruilt IJmuiden voor Heiloo

Boterverpakker Kaptein ruilt IJmuiden voor Heiloo
Publiciteitsfoto

Boterverpakker en leverancier verlaat de haven van IJmuiden en opent een vestiging in Heiloo. Dat meldt Heiloo-online.nl.

Publiciteitsfoto
Publiciteitsfoto

Het familiebedrijf stamt uit 1936 en heeft filialen in Castricum, IJmuiden, Oosthuizen en België. In Heiloo komen de vestigingen van IJmuiden en Castricum volgens de website samen. “Aanleiding voor de verhuizing is de wens om efficiënter te gaan werken op het gebied van logistiek en transport,” vertelt directeur Mireille Kaptein. “Doordat we de productie van botercups en het versnijden van kaas op één locatie onderbrengen, denken we dit gemakkelijker te kunnen bereiken.”

Burgemeester van Heiloo, oud-wethouder uit Velsen en ‘halve Velsenaar’ Hans Romeyn is maar al te blij met zijn ‘kaap’, blijkt uit de onderstaande tweet.