Isa Hoes vertelt over Antonie Kamerling in bibliotheek

Isa Hoes vertelt over Antonie Kamerling in bibliotheek

Actrice Isa Hoes zal op 2 april een lezing geven over haar boek ‘Toen ik je zag. Mijn leven met Antonie’ in de bibliotheek in IJmuiden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities voor Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals. De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera’s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

De lezing begint om 20:00 uur. Haar literair agent, Paul Sebes, zal haar deze avond interviewen. Daarnaast leest Isa een stuk uit het boek voor en beantwoordt vragen uit het publiek. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw boek te laten signeren. Boekhandel The Read Shop uit IJmuiden zorgt voor de boekverkoop. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheek, telefonisch en via de website. Prijs voor bibliotheekleden € 5,- en voor niet-leden € 7,50.