PvdA deelt rozen uit voor valentijnsdag

PvdA deelt rozen uit voor valentijnsdag
Foto: Flickr.com/bw14

De Velsense afdeling van de Partij van de Arbeid biedt vandaag nietsvermoedende voorbijgangers een roos aan voor valentijnsdag.

De PvdA’ers staan tussen 10 uur en 12 uur ’s ochtends op de markt in Santpoort-Noord, de Planetenweg en het Kennemerplein in IJmuiden. Daar zullen de aanwezige kandidaten en vrijwilligers in gesprek gaan met de burgers over thema’s die voor hen van belang zijn in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande.

“PvdA Velsen gaat voor meer samenwerking en samen investeren in Velsen,” vertelt lijstrekker Ronald Vennik. “De basis voor een goede samenwerking is aandacht voor elkaar. Daarom delen wij rozen uit op Valentijnsdag.”

PvdA Velsen trapt hiermee af voor een reeks straatacties, die plaats zullen vinden in februari en begin maart.