App ‘Velsen Stemt’ beschikbaar in App Store en Google Play

App ‘Velsen Stemt’ beschikbaar in App Store en Google Play

De onafhankelijke verkiezingsapp Velsen Stemt van de samenwerkende Velserbroekse mediabedrijven is beschikbaar. Vanaf heden is de app te downloaden in de App Store (iOS) van Apple en de Google Play-store voor Android.

Peter Luit, maker van de app: “Het is op tijd gelukt, ook bij Apple. Daar duurt het gewoon wat langer, maar het was dus even spannend. Nu kunnen de inwoners van Velsen nog ruim 5 weken gebruik maken van de app, die ook een externe stemwijzer bevat. Inmiddels zien we de downloads na de komst van de Apple versie flink toenemen. Met de nodige promotie verwachten we in Velsen enkele honderden downloads te behalen bij vooral politiek geïnteresseerden.”

De app bevat ook het verkiezingsnieuws van RTV Seaport, maar staat los van deze omroep.

Klik op een van de links hieronder voor de app: