Nieuwe seksclub in IJmuidense haven

Nieuwe seksclub in IJmuidense haven

Vanavond opent een nieuwe seksclub in het IJmuidense havengebied. De eigenaar van ‘Black Tie Club’ aan de Loggerstraat heeft voor vanavond een openingsfeest gepland.

“Een eigen nachtclub hebben is mijn jeugddroom. De erotische branche heeft altijd al aantrekkingskracht op mij uitgeoefend,” vertelt eigenaar Alexandra, die niet met achternaam genoemd wil worden. “Ik vind het leuk om zowel erotische entertainment te bieden aan klanten, als wel een veilige omgeving te creëren aan sekswerkers. Vooral dat laatste, veiligheid, is voor mij heel belangrijk.”

Volgens de eigenaar zijn de reacties overwegend positief. “Ik heb uiteenlopende reacties gekregen, maar wel overwegend positief. Mijn vrienden en kennissen zijn niet verbaasd dat ik mijn eigen nachtclub ben begonnen. Bij wijze van spreken was hun reactie: “Nu pas?” Een enkeling heeft wel moeite met de branche. Ik vind dat niet vreemd, gezien het feit dat intimiteit en erotiek zowel een taboe onderwerp is als wel iets waar de discussies eindeloos over voortduren.”

De club richt zich voornamelijk op mannen, maar zegt zich aan te passen aan de tijdgeest. “Maar in het weekend trekken wij het breder. We organiseren diverse feesten voor mannen en vrouwen die graag erotisch geprikkeld worden. Niet alleen hetero, maar ook bi- en homoseksueel. En speelt dat niet mooi in op de huidige trend dat de hetero-levensstijl niet de norm hoeft te zijn? Kortom, we richten ons op de open-minded mensen, uniseks.”

In het pand aan de Loggerstraat hebben al vaker seksclubs gezeten. Het openingsfeest met diverse erotische shows start om 19.00 uur. Entree is gratis.