Politie zoekt roekeloze bestuurder invalidenkarretje

Politie zoekt roekeloze bestuurder invalidenkarretje

De politie is opzoek naar de bestuurder van een groen invalidenwagentje die woensdagmiddag op een fietspad in Santpoort-Noord een 72-jarige uit IJmuiden vrouw heeft aangereden. De vrouw kwam met haar hoofd op het wegdek en moest voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 13:50 uur op de Hagelingerweg. De bestuurder van het 45-km autootje over het fietspad naast de Hagelingerweg. Hier haalde hij of zij verschillende fietsers in. Door ruimtegebrek ging dat volgens de politie soms maar net goed.

Toen de bestuurder de 72-jarige vrouw uit IJmuiden op de fiets inhaalde ging het mis. De auto en de fiets raakten elkaar, waardoor de fietster viel. Het is niet duidelijk of de bestuurder van het invalidenwagentje de aanrijding heeft gemerkt. Hij of zij is na het ongeval doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.

De politie verzoek de bestuurder of eventuele getuigen om zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer. 0900-8844 (lokaal tarief).