Vrouw rijdt door na ongeval in Santpoort-Noord

Vrouw rijdt door na ongeval in Santpoort-Noord
Santpoort-Noord. Foto: RTV Seaport/Sjoerd Dekker

Een 37-jarige vrouw uit Wormer is vrijdagmiddag aangehouden op de Planetenweg in IJmuiden Zee- en Duinwijk nadat ze eerder in Santpoort-Noord was doorgereden na een ongeval. Dat meldt de politie zaterdagmiddag.

De automobiliste was doorgereden na een aanrijding op de Hagelingerweg. Getuigen waren zo alert om een kenteken en kleur van de betreffende auto door te geven aan de politie. De vrouw bleek tegen twee geparkeerde auto’s te zijn aangereden.

De politie had de auto inmiddels rijdend opgespoord op de Planetenweg in IJmuiden en zij zetten de vrouw aan de kant. De vrouw werd aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval, zonder haar identiteitgegevens achter te laten. Op het politiebureau bleek dat de vrouw onder invloed van alcohol verkeerde. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.