Telstar TV week 3

Telstar TV week 3

Telstar hervat op vrijdag 17 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Telstar, dat de eerste seizoenshelft met een kater afsloot, hoopt in eigen huis tijdens de vissersderby de punten te behalen en het publiek vermaak te bieden. Het is voor Telstar alweer even geleden dat er punten werden behaald in eigen huis. De laatste winstpartij was tegen Willem II begin november.

Samen met Frans van Essen blikken Telstar coach Marcel Keizer en verdediger Calvin Mac-Intosch vooruit op de topper tegen FC Volendam. Keizer blikt kort terug op de afgelopen seizoenshelft en de winterstop waarin Telstar heeft kunnen herstellen van kleine pijntjes en de kop weer heeft kunnen leegmaken. Mac-Intosch blikt vooruit op de wedstrijd tegen FC Volendam, maar geeft ook een blik in zijn visie en zijn toekomstplannen.