200 likes voor RTV Seaport op Facebook

200 likes voor RTV Seaport op Facebook

RTV Seaport, de omroep voor Velsen, heeft in vier dagen tijd tweehonderd likes ontvangen op Facebook. Het internetteam is zeer trots op deze prestatie en voelt zich nog meer gemotiveerd om deze lijn door te zetten.

Sinds 3 januari 2014 heeft RTV Seaport een nieuwe website, naam en logo. Via deze website proberen wij de Velsense bevolking (en daar buiten) 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte te houden over de ontwikkelingen in Velsen: IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Driehuis en Velserbroek.

Overigens is tot nu toe het veruit meest gelezen (en gedeelde) nieuwsbericht ‘Twitter lacht om IJmuiden(se) in Boer Zoekt Vrouw‘. Dit artikel is inmiddels meer dan 3.500 keer gelezen en 89 keer gedeeld op Facebook.

Heb je RTV Seaport nog niet geliket? Doe dat dan hier. Vergeet ons ook niet te volgen op Twitter om nog meer op de hoogte te blijven van het regionieuws.