Voortaan nieuwsoverzicht op RTVSeaport.nl

Voortaan nieuwsoverzicht op RTVSeaport.nl

Schermafbeelding 2014-01-05 om 11.33.12Vanaf vandaag staat er op onze site, RTVSeaport.nl, óók een nieuwsoverzicht op de voorpagina. Na de succesvolle lancering van onze site, afgelopen vrijdag, werden wij overspoeld met talloze positieve reacties (waarvoor dank!) over onze nieuwe site. Daaruit kwam naar voren dat er behoefde was aan een nieuwsoverzicht op de homepage van de website. Wij hebben zo snel mogelijk aan deze wens voldaan en zijn trots op het resultaat.

Ook hebben we een speciale pagina gelanceerd voor het leveren van nieuwstips. De link hiernaartoe treft u in het rechter menu of naast het kopje ‘nieuwsoverzicht’.

‘Zorgenkindje’ blijft onze mobiele site. Hier ligt nu onze prioriteit om deze te verbeteren.

Heeft u nog tips? Laat het vooral weten via ons contactformulier, Facebook of Twitter!