2014: Wat is anders bij RTV Seaport?

2014: Wat is anders bij RTV Seaport?

bannertjeZoals u merkt is het nodige veranderd bij uw lokale omroep: een nieuwe naam (RTV Seaport), logo en website. Maar dat is niet alles. Bij RTV Seaport werken we aan (nog) meer vernieuwingen. Hier treft u de veranderingen op een rijtje.

  • Nieuwe naam: RTV Seaport. De namen Seaport FM, Seaport Plaza en Seaport TV worden niet meer gebruikt. Alleen op de radio spreekt men van Radio Seaport.
  • Nieuw logo en huisstijl. De huisstijl van RTV Seaport is gemoderniseerd en zal in de komende weken steeds meer ingezet gaan worden.
  • Social Media. RTV Seaport heeft nu een eigen Facebookpagina en Twitteraccount (@RTVSeaport).
  • Nieuwe redactieruimte. Tot voorkort zat RTV Seaport op de derde etage van het Witte Theater-gebouw in IJmuiden-West. Sinds kort is de redactie van RTV Seaport verhuisd naar een nieuw onderkomen: de Centrale Bibliotheek aan het Dudokplein in IJmuiden. Een perfecte plek, want RTV Seaport zit daarmee letterlijk in het centrum van de gemeente.
  • Nieuwe programma’s. Op dit moment worden er voorbereidingen gemaakt voor nieuwe televisieprogramma’s. We streven er naar vaker actuelere programma’s te maken, zoals Raadsplein Café.
  • Later: nieuwe kabelkrant. Binnenkort neemt RTV Seaport afscheid van de kabelkrant. Deze zal verder door het leven gaan als ‘Tekst-TV’, uiteraard volledig in de nieuwe huisstijl. Ook streven wij er naar de programmering duidelijker te maken.