Ook FC Oss te sterk voor Telstar

RTV Seaport

Telstar heeft voor de tweede keer in vier dagen tijd een uitduel verloren. Midweeks werd er in de beker na verlenging verloren bij De Treffers. Vanavond was FC Oss in Oss met 2-1 te sterk.

De Witte Leeuwen kwamen in de eerste helft op een 1-0 achterstand door een kopgoal van Dennis Jansen. Kort daarna verdubbelde Jorzolino Falkenstein de score in het voordeel van de Ossenaren.

Varkevisser
In de tweede helft greep Telstar snel de laatste strohalm. Vijf minuten na de hervatting bracht Toine van Huizen de spanning terug door de 2-1 te maken. Wat volgde was een wedstrijd die op en neer golfde. Johan Kulhan was met een slim lobje dichtbij de gelijkmaker. Aan de andere kant moest Cor Varkevisser ook een paar ingrijpen.

Volgende week wacht Telstar een thuisduel tegen Sparta Rotterdam voor de Jupiler League.