De Kleine beursdag in Sluis 751

De Kleine beursdag in Sluis 751

Bron: Sluis 751

Woensdag 13 maart staat Sluis 751 in het teken van De kleine beursdag, een hele dag vól tips en handvaten voor het omgaan met geld. Tijdens De kleine beursdag kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een gezellige Bespaarbingo, de ruiltafel, het Repair café en diverse workshops. In een Voorzieningencheck kunt u bovendien te weten komen of u recht heeft op voorzieningen van de gemeente of het Rijk. De kleine beursdag is van 9.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door het Sociaal Wijkteam Velsen, Reakt en stichting BuitenGewoon. U vindt Sluis 751 aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden.

Omgaan met geld
Leren omgaan met geld is voor iedereen lastig of je nu veel of weinig te besteden hebt. Vroeger zagen we letterlijk het geld uit onze portemonnee verdwijnen. Nu bijna alles digitaal is hebben we veel minder zicht op onze inkomsten en uitgaven. We merken dat (het gebrek aan) geld enorm veel invloed kan hebben op werk, relaties en zelfs gezondheid. Beter met geld om leren gaan en over geldzorgen praten kunnen voorkomen dat problemen zich verder opstapelen.Over Sluis 751, ruimte voor ontmoeting
In het hart van IJmuiden vind je Sluis 751, een unieke gastvrije plek voor álle Velsenaren. Je kunt hier zomaar binnenwandelen, anderen ontmoeten, ontspannen of wat eten en drinken. Regelmatig zijn er
activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen: recreatief of als stap naar herstel, re-integratie en ontwikkeling.
Ook met hulpvragen kun je in Sluis 751 terecht. De verschillende maatschappelijke organisaties onder ons dak geven je graag informatie, advies en ondersteuning.
Kijk op www.sluis751.nl voor alle activiteiten in Sluis 751. Kom eens langs, je bent van harte welkom! Je vindt Sluis 751 aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden, vlakbij Plein 1945.