Vraag energiesubsidie aan!

Vraag energiesubsidie aan!
© Pixabay

Als sportclub, welzijnsinstelling of culturele vereniging kun je worstelen met de hoge energieprijzen. Velsen helpt daarbij. Download het formulier en vraag subsidie aan!

Op 10 november plaatsten we een berichtje over energiesubsidie voor ‘maatschappelijke organisaties’, zoals scouting, sportclubs etc. Velsen kan je daarbij helpen, zodat je die (veel) hogere kosten niet allemaal hoeft door te berekenen aan je leden.

Op de website van Velsen staat het aanvraagformulier. Kijk op www.velsen.nl/kosten-organisaties.

De gemeente heeft een bedrag van 200.000 euro gereserveerd voor deze subsidie. Elke club kan maximaal 10.000 euro krijgen. De aanvraagperiode loopt van 10 november tot en met 31 december. Wees er snel bij!

Clubs die er voor in aanmerking komen, krijgen rechtstreeks bericht van de gemeente via e-mail.