Bos vol geheimen in het Pieter Vermeulen Museum

Bos vol geheimen in het Pieter Vermeulen Museum
©aangeleverd Installatie spechtennest door Erwin Bussen

Aangeleverd

‘Bos vol Geheimen’, zo heet de speciale herfsttentoonstelling in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis, die vanaf zondag 24 september te zien is. De boom die door de storm Polly is geveld met een heus spechtennest heeft ook een plekje in de tentoonstelling gekregen. De boomstam is geschonken door tuincentrum Haan uit Santpoort-Noord.

‘Bos vol Geheimen’ is met name geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar, die kennis kunnen maken met de dieren, planten en bomen in het bos. Op de interactieve tentoonstelling kunnen ze leren over de natuur door zelf geluiden te herkennen, sporen te zoeken en door te kijken, voelen en ruiken.

De tentoonstelling is vanaf zondag 24 september tot en met zondag 7 januari te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes reserveren kan via www.pietervermeulenmuseum.nl. Het is ook mogelijk om kaartjes bij de kassa van het museum te kopen. Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.