Luister terug: Erik Baalbergen live tijdens Kijk in de Wijk

Luister terug: Erik Baalbergen live tijdens Kijk in de Wijk

Richard van Dorp

Zaterdag 27 mei 2023 was Erik Baalbergen te gast in het radioprogramma Kijk in de Wijk bij RTV Seaport. Erik is één van de vaste gasten van het radioprogramma en zal in de toekomst vaker komen aanschuiven om te komen vertellen over zijn uit de hand gelopen hobby’s fotograferen en de geschiedenis van IJmuiden.

Erik zag het levenslicht in de kraamkliniek Maranatha in Santpoort, maar is en voelt zich een echte IJmuidenaar in hart en nieren. Erik studeerde wiskunde en is Senior Scientist bij het Koninklijke Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartcentrum. Schrijft voor het huis aan huis blad de Jutter/Hofgeest het wekelijkse populaire column Typisch IJmuiden, is lid van Historische Kring Velsen en is ook een veel gevraagd fotograaf voor evenementen als het Havenfestival en Summer Park Sessions.  Ook legde hij alle stadia van de bouw van Zeesluis IJmuiden vast op camera.

Zijn Facebook pagina is hier te vinden: https://www.facebook.com/groups/TypischIJmuiden/

Kijk in de Wijk is iedere zaterdagochtend van 10 tot 12 uur te beluisteren via de Ether 107.8 FM en via de digitale kanalen Ziggo 37 en KPN 1490.

Luister hier het hele interview terug.