Dit weekend in ‘t Mosterdzaadje: De Verhalenvertellers en Piano – Cello duo

Dit weekend in ‘t Mosterdzaadje: De Verhalenvertellers en Piano – Cello duo
Marja Bon en Hans Woudenberg

Dit weekend in ‘t Mosterdzaadje: Twee acteurs en twee musici, met elkaar in gesprek. De eerste in dialoog van woorden, de laatste een dialoog van klanken.

Verhalen.
De acteurs Jan Hoek en Rick Schreuder, twee verhalenvertellers die zich ‘de Solisten’ noemen, brengen op zaterdag 11 februari om 15.00 uur hun nieuwe voorstelling ‘Het Grote Nix’ naar ‘t Mosterdzaadje. De acteurs zijn vrienden die elkaar na 30 jaar weer tegenkomen. Met krachtige en prachtige verhalen nemen ze de luisteraar mee in hun gang door het leven. Het wordt een dynamische en energieke reis met verhalen vol ‘zielenroerselen en luchtige diepgang’. Vriendschap, ego’s, loutering en de verleiding.

Marja Bon & Hans Woudenberg
Op zondag 12 februari om 15.00 uur zijn de pianiste Marja Bon en de cellist Hans Woudenberg te gast in ‘t Mosterdzaadje. Twee musici van grote naam en faam. Zij werkten heel lang samen in het Schönberg Ensemble en hebben nu een eigen duo dat zindert van hartstocht voor de muziek. Op het programma Beethoven en Shostakovitsj. Van Beethoven worden de 7 variaties uit het thema uit ‘die Zauberflöte ‘uitgevoerd en de Sonate opus 105. Van Shostakovitsj de sonate opus 40. ‘Hun werken zijn zowel hoogst persoonlijk als universeel, een kenmerk van alle grote kunst. Ze zijn daarmee in staat om oprecht te ontroeren. Kortom, een uitdaging voor de musicus en een sterke ervaring voor de luisteraar’, aldus Marja Bon. Een buitenkans om in de intieme ruimte van ‘t Mosterdzaadje deze twee grote musici aan het werk te zien.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord. 023-5378625
Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, na afloop collecte met richtlijn van €10.
www.mosterdzaadje.nl