Vanavond Oud-burgemeester Peter Cammaert gast in Helden van Velsen

Vanavond Oud-burgemeester Peter Cammaert gast in Helden van Velsen

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 18 tot 19 uur oud-burgemeester Peter Cammaert onze gast in de studio van RTV Seaport.

In 1993 werd Cammaert burgemeester van de Limburgse gemeente Simpelveld. In 1997 volgde zijn benoeming tot burgemeester van Oldenzaal en in 2003 werd hij de burgemeester van Velsen. Peter Cammaert was in Velsen burgemeester tot 2009.

De presentatie van het live radioprogramma is in handen van Martijn Mewe en Netty Struijs. Zij blikken met Cammaert terug op zijn bestuursperiode in Velsen, zijn levensloop en natuurlijk wat hij van Velsen vindt, waar hij met zijn vrouw Renske is blijven wonen.

Daarnaast bellen we rond half 7 met een deelnemer van Rooftop Revolution Velsen. De Rooftop Revolution is een actie om in tien buurten van de gemeente Velsen daken te vergoenen. Inge woont in Santpoort-Noord en doet mee met in de Santhaesbuurt. Zij kan alles vertellen over waarom groene daken gunstig zijn en hoe inwoners mee kunnen doen met de actie.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.