Scootmobiel safari in duinen met Joop Doornbosch

Scootmobiel safari in duinen met Joop Doornbosch

In september 2022 nam oud-boswachter Joop Doornbosch een Velsense scootmobiel club mee op rondtour door de duinen. De dertien deelnemers werden meegenomen op een prachtige tocht door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De oud-boswachter gaf hen extra toelichting en verhalen tijdens de rit.

Oud-boswachter Joop Doornbosch woont al jaren in het duin en deed met veel plezier deze tour. “Het is voor de mensen met die scootmobiels toch iets geweldigs om door de duinen heen te gaan, dan geniet je toch?” Stelt Joop Doornbosch. En de deelnemers waren duidelijk aan het genieten. “Nu kom ik op plekken waar ik nooit geweest ben.” reageert één van hen.

De scootmobielclub is in de zomer opgestart door initatiefneemster Els Vlieland. Met ondersteuning van Stichting Welzijn werden er verschillende tochten georganiseerd in Velsen.

Ook aankomend jaar zullen er weer tochten worden georganiseerd. In het voorjaar start de club weer met nieuwe tours. Geïnteresseerd? Dan kunt u zich aanmelden via Jeroen Besseling (Stg. Welzijn Velsen) 06- 59960170 of via Els Vlieland elsvlieland65@gmail.com. Bij veel animo wordt er gewerkt met een wachtlijst.

Bekijk hier de beelden van de tour in september, geproduceerd door BeeldproductiesHolland.nl