Kerstmarathon bij RTV Seaport

Kerstmarathon bij RTV Seaport

Op zaterdag 17 december 2022 is het volledig ‘Kerst’ dat de klok slaat bij de lokale omroep RTV Seaport, want dan wordt in de versierde radiostudio officieel de kerst ingeluid.

Om 10 uur kunnen kinderen luisteren naar de leukste kerstsprookjes die zijn ingesproken door Bob Blinkhof, Trudi de Kat en Willy de Leeuwe, om 11 kunnen ze meezingen en dansen op de leukste kerstliedjes van o.a. K3, Kinderen voor Kinderen, Minidisco en Make Some Noise Kids.

Om 12.00 uur begint de Kerst Top 100 waar tot 18.00 uur de 100 allerbeste kerstplaten uit de afgelopen 50 jaar voorbij zullen komen. Verschillende Seaport-presentatoren zullen radioactief samenwerken om een spetterend programma in elkaar te zetten. De aftrap wordt genomen door Richard van Dorp.

Tijdens de kerstmarathon is Stichting Art of Living en het team van De Naaldkerk Santpoort te gast en is er ook een muzikale live optreden van zangeres Marlon Schoorl.

Luisteraars kunnen thuis meedoen aan de prijsvraag die gehouden zal worden tijdens de kerstmarathon. De prijs is dit jaar wel bijzonder begerenswaardig, en bestaat uit een mooi samengestelde boodschappenmand.

Verder bestaat de mogelijkheid om kerstgroeten/wensen uit te spreken, die live via de radio worden uitgezonden. Tijdens de kerstmarathon kunnen de luisteraars naar de studio bellen via 0255-201743.

De kerstmarathon is te beluisteren via: rtvseaport.nl/live-radio, radio 107,8 FM. Je kunt ook de live webcam bekijken via de RTV Seaport televisiezender Ziggo kanaal 37, KPN 1490, of rtvseaport.nl/live-tv.