RTV Seaport zoekt vrijwilligers voor radio, video, en redactie

RTV Seaport zoekt vrijwilligers voor radio, video, en redactie

RTV Seaport zoekt makers die willen ontwikkelen, initiatief nemen en lokaal betrokken zijn. Er zijn verschillende rollen waarin je aan de slag kunt; radio maken, videoreportages maken, of nieuwsartikelen schrijven. Gebrek aan ervaring is geen probleem, we nemen je graag in de praktijk mee.

Bij de vernieuwde omroep kun je begeleiding krijgen, ervaring opdoen in de praktijk, en vaardigheden ontwikkelen. Bovendien is er ruimte om je eigen idee├źn uit te werken. Wil jij je helemaal verdiepen in de lokale politiek, heb je een leuk idee voor een wekelijks programma, of wil je aan de slag als vlogger? Het kan allemaal!

RTV Seaport is de nieuwsbron van Velsen. Samen met ruim 50 vrijwilligers maakt RTV Seaport content voor radio, televisie en internet. We zijn een vrijwilligersorganisatie waarin iedereen zich gepassioneerd inzet voor de nieuwsvergaring in de gemeente Velsen en omgeving.

De verschillende vacatures en taakomschrijvingen zijn te vinden op werkenbij.rtvseaport.nl.