Wisseling gemeenteraad vanavond en morgen live op RTV Seaport

Op 29 maart neemt Gemeente Velsen afscheid van de 18 raadsleden die niet terugkeren in de Velsense gemeenteraad. Op 30 maart wordt vervolgens de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Volg de wisseling van de raad vanavond en morgenavond vanaf 19:30 live via RTV Seaport op Ziggo 37, KPN 1490 of rtvseaport.nl/live-tv.

Op dinsdag 29 maart vindt het afscheid plaats tijdens de raadsvergadering om 19.30 uur. Aansluitend is er in de Burgerzaal van het gemeentehuis een afscheidsreceptie, vanaf 21.30 uur. Inwoners zijn welkom om de vertrekkende raadsleden persoonlijk de hand schudden.

Op woensdag 30 maart vanaf 19:30 wordt de nieuwe gemeenteraad van Velsen geïnstalleerd. Ook hier zijn inwoners na afloop welkom om de nieuwe raadsleden tijdens een receptie in de Burgerzaal te feliciteren.