Kijk Coming Out Day Velsen nu terug!

Kijk Coming Out Day Velsen nu terug!

Dit weekend staat volledig in het teken van de Coming Out Day bij RTV Seaport! Zondag 10 oktober organiseerde de Velsense Regenboogbrigade, onder aanvoering van het Regenboogloket Velsen en de Velsense Schouwburg, een theatrale talkshow ter gelegenheid van de internationale Coming Out Day. Gastheer van de talkshow was theater- en televisiemaker Paul Haenen, die met verschillende gasten het gesprek leidde. Je bekijkt de opname van de show dit weekend op RTV Seaport, op zaterdag en zondag vanaf 20 uur en vanaf 22 uur.

Paul Haenen gaat het gesprek aan met verschillende gasten, waaronder Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken (D66 en transvrouw), voormalig Roze in Blauw-vertegenwoordiger Marja Lust, de uit Velsen afkomstige Bisschop Schoon van de Oud-Katholieke Kerk Nederland, Wethouder Marianne Steijn, ChristenUnie Velsen-steunfractie lid Frank Cornet en ervaringsdeskundige Marijn Baggerman. Een gemêleerd gezelschap dus, dat garant staat voor intense en soms emotionele discussies. Er worden beweringen gedaan, conclusies getrokken en eyeopeners gegeven. De zaal is uiterst geboeid en denkt en spreekt graag mee. Emoties worden gedeeld en dat kan alleen als je je veilig voelt. Iets dat goed gelukt is tijdens deze viering van Coming Out Day in Velsen! De show bevat ook muzikale optredens van de Velsense zanggroep Unity en ambassadeur van het Regenboogloket: Zoë Gerritsen uit Velsen.

De gehele show is op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober terug te zien op RTV Seaport. Op zowel de zaterdag als de zondag wordt de twee uur durende show om 20 uur uitgezonden, en om 22 uur herhaald. Je bekijkt RTV Seaport op Ziggo kanaal 37, en op KPN kanaal 1490. Live televisie kan ook via internet gevolgd worden via rtvseaport.nl/live-tv. Ook kun je de integrale video vanaf op het Youtube kanaal van RTV Seaport terug kijken.