Gemeenteraad vergadert weer op locatie

Gemeenteraad vergadert weer op locatie
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Vanavond heeft de gemeenteraad van Gemeente Velsen voor het eerst weer op locatie vergaderd. Het ging om de eerste raadsvergadering van het nieuwe politieke seizoen. In maart 2020 werd er omgeschakeld naar een online vergaderingen. De raadsleden zaten vanavond voor het eerst in een nieuwe opstelling waarbij meer afstand tussen de leden is gecreëerd. De raadsleden waren blij dat ze elkaar weer zonder computerscherm in de ogen konden kijken.

“Het klinkt in deze zaal als een schoolklas die voor het eerst weer na de zomervakantie op school komt. Een beetje uitgelatenheid en vrolijkheid om elkaar weer te zien,” zo begon de burgemeester Frank Dales de raadsvergadering. Daar voegde hij aan toe, “Wat voelt het weer fijn om weer in ons huis te zijn.”

Bekijk hier het live verslag van de raadsvergadering van RaadspleinTV weer terug.