RTV Seaport ‘Summer of Love’ radio-special om blij van te worden

RTV Seaport ‘Summer of Love’ radio-special om blij van te worden
Initiatiefnemers Jim en Cees van de radiospecial

Wat zijn we er aan toe er om in de nasleep van Corona er weer op uit te gaan… Naar het strand, de duinen of gewoon lekker thuisblijven in de tuin. En dat met ‘gouwe ouwe’ muziek en de zomer hits ‘van nu’ die ons blij maken en in de stemming brengen voor een bijzondere middag vol nostalgie en zomerse geluiden.  Daarom staat donderdagmiddag 22 juli bij RTV Seaport de radio volledig in het teken van de zomer. Tijdens een speciale thema-uitzending tussen 13.00 – 17.00 uur is de middag gewijd aan de Summer of Love: met de beste 60’s en 70’s muziek omrand met een vleugje liefde naast DJ’s en singer-songwriters uit de 00’s en 10’s!

Radiomakers Cees, Jim en Richard verwennen de luisteraars van RTV Seaport radio met muziek van The Beatles, Beach Boys, Bob Dylan, Roy Orbinson enz. Maar ook met meer moderne muziek van Bob Marley, The Eagles, Gipsy Kings enz. geniet van Bob Sinclair, Shakira enz. nog veel meer zomerse muziek . . . Kortom, een line-up die je aan de radio doet kluisteren!

Meeluisteren kan via de ether op 107,8 FM of online via rtvseaport.nl/live-radio