AUDIO – Verwen jezelf dit weekend en steun lokale ondernemers met de IJzersterkbox

AUDIO – Verwen jezelf dit weekend en steun lokale ondernemers met de IJzersterkbox

Vijf culinaire ondernemers uit IJmuiden brengen het komend weekend een doos met vijf luxe gerechten op de markt. De IJzersterkbox bevat vijf gerechten verzorgd door De IJmond Brasserie & Restaurant, Van Es Catering & Partyservice, Grand Cafe Staal, Korf Catering en Chocolaterie Noes. Bestellen kan nog tot donderdag 12:00. Cor Varkevisser van Grand Café Staal vertelt in bijgaand geluidsfragment van welke heerlijkheden het komende weekend genoten kan worden.

Zo verzorgt de IJmond Brasserie het voorgerecht en Van Es Catering een tussengerecht, het hoofgerecht komt van Grand Café Staal, Korf Catering verzorgt het dessert en Chocolaterie Noes een bonbon voor bij de koffie. De box is verkrijgbaar op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 maart. Bestellen kan tot donderdag 11 maart tot 12 uur via bluemanage.nl/staal/restaurant. Of bel of app naar 0255-501525.

Grand Café Staal was nog maar twee maanden open toen vorig jaar de eerste lockdown startte. Samen met collega-ondernemers bedacht hij de IJzersterkbox. “We hebben de krachten gebundeld waarmee de mensen vijf ondernemers uit de regio tegelijk kunnen steunen en ze kunnen proeven wat wij allemaal doen.”

In bijgaand geluidsfragment spreekt Cor Varkevisser van Grand Café Staal over het ontstaan van de box. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone. Dit live radioprogramma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender of via rtvseaport.nl/live-radio.