Heel Velsen eind 2022 voorzien van glasvezel.

Heel Velsen eind 2022 voorzien van glasvezel.

Tijdens het eerste uur van het live-radioprogramma Home Alone meldde wethouder Bram Diepstraten, dat de hele gemeente Velsen in samenwerking met KPN naar verwachting eind 2022 voorzien zal zijn van gasvezel. Het college van B&W heeft dat vanmorgen besloten.

Diepstraten vertelde verder alles over de inzameling van de kerstbomen dit jaar en dat kinderen die een boom inleveren meedoen aan de loterij met een hoofdprijs van 500 euro.

Verder kwam  Carla Voogt aan het woord over het initiatief van Woongroep WIJ. Bij de gemeente heeft deze stichting een bouwplan ingediend voor koop- en huurwoningen voor 55 plussers in Zeewijk.  Carla vertelt enthousiast over de stand van zaken. Meer info www.woongroepwij.nl  

Het programma Home Alone wordt gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs. Het programma wordt herhaald op donderdag van 10 tot 12 uur en wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen onder andere voor mensen die gedwongen thuis moeten blijven. Het eerste uur is terug te luisteren via bijgaande link.