Hyacintenactie Soli niet huis-aan-huis

Hyacintenactie Soli niet huis-aan-huis
©Muziekvereniging Soli

Al jarenlang verkoopt de muziekvereniging Soli in december huis-aan-huis hyacintenbollen in de gemeente Velsen. Vanwege de veiligheid gaat de hyacintenactie dit jaar via afhalen op bestelling. De bollen kunnen online gereserveerd worden en op zaterdag 12 december bij een afhaalpunt opgehaald worden.

Ondanks de coronacrisis wordt de traditie alsnog in ere gehouden. Vanwege de veiligheid komt Soli echter niet bij mensen aan de deur. Met de verkoop van deze (kerst)hyacinten steunt men de vereniging. Soli kan het hard gebruiken aangezien veel inkomsten dit jaar zijn vervallen zonder optredens.

Het reserveren kan via: https://winkel.soli.nl. Met het invoeren van een bestelling en/of gift, en na het afronden van de betaling kan men één van de afhaalpunten kiezen. Het ophalen gebeurt uitsluitend op bestelling op zaterdag 12 december tussen 9.30 en 14.30 uur. Bij bestellingen boven de 10 euro is thuisbezorgen ook mogelijk.