Kerststukjes van de RA159 St. Radboud op bestelling

Kerststukjes van de RA159 St. Radboud op bestelling
©St. Radboud

Door Corona mogen de jongens van de scouting RA159 St.Radboud dit jaar hun kerststukjes niet huis aan huis verkopen.  Maar niet getreurd de kerststukjes worden dit jaar gewoon gemaakt en op bestelling bij de inwoners thuis gebracht. 

Vanaf heden kan telefonisch besteld worden bij Douwe IJntema  06-31351531 en via mailadres douweijntema@outlook.com. Vermeld in uw mail uw naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en het aantal kerststukjes. Bezorging van de kerststukjes is op 4,5 en 6 december en als er nog voorraad is ook op 11,12 en 13 december.  De kerststukje kosten 5,00 euro per stuk.

Het hele jaar voeren de Rowans acties uit om hun activiteiten zoals de jaarlijkse expeditie te bekostigen.