Glasvezel voor supersnel internet in Santpoort-Zuid

Glasvezel voor supersnel internet in Santpoort-Zuid
Foto: RTV Seaport/PR


DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Bloemendaal, Overveen en Santpoort Zuid. Als 30% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 16 oktober 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken kan een stabiel en snelle internetverbinding van belang zijn .

Inwoners in Bloemendaal, Overveen en Santpoort-Zuid die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd met een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.