Gym voor senioren op de lokale televisie

Gym voor senioren op de lokale televisie
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Stichting Welzijn Velsen (SWV) brengt in samenwerking met RTV Seaport de komende tijd een serie gymnastiekoefeningen voor senioren van Velsen op de televisie. Het programma Seniorengym duurt ongeveer 20 minuten en wordt dagelijks om 11.00 uur uitgezonden op de televisie via RTV Seaport, Ziggokanaal 40, en via de website www.rtvseaport.nl.

Nu de overheid iedereen oproept om vooral binnen te blijven en beweegactiviteiten in groepen zijn afgelast, kan het voor senioren van Velsen een uitdaging zijn om toch in beweging te blijven. Daarom is speciaal voor onze senioren deze serie gymnastiekprogramma’s opgenomen.

De Seniorengym bestaat uit 8 lesjes van ongeveer 20 minuten. De rustige oefeningen kunnen zittend op een stoel worden gevolgd, zodat iedereen mee kan doen. De lessen worden gegeven door Irene Kraak, gymleraar senioren.

Het programma Seniorengym wordt vanaf zaterdag 11 april dagelijks om 11.00 uur uitgezonden op de televisie via RTV Seaport Ziggo kanaal 40 en via internet www.rtvseaport.nl/live-tv

Verder vertoont RTV Seaport op de televisie op dit moment video’s van vroeger uit het archief van de lokale omroep. De video’s zijn opgenomen in de programmering en non-stop 24 uur te bekijken.